Iskiassmerter

Iskiassmerter er smerter der sidder i ballen og bag på låret samt til tider ned under knæet. Smerterne kan være fra dybe og borende til stærke og nærmest elektrisk jagende. Der kan opstå en sovende fornemmelse, en død fornemmelse i benet samt ændret kulde- og varmesans.

Årsag til Iskiassmerter

Der kan være mange årsager til, at man får iskiassmerter. Hvis smerterne sidder i ballen og bag på låret opleves det ofte som en dyb borende smerte i lænden, ballen og bag på låret. Her skyldes årsagen ofte ledproblemer i lænden, bækken og hoften.

Nogle gange er der smerter i hele benet ned til foden. Det kan stadig være iskiasnerven, der er blevet påvirket, men der kan også være tale om en diskusprolaps. 


Begge smertetilstande kan behandles hos en kiropraktor. Før kiropraktoren går i gang med at behandle, bliver der foretaget en grundig undersøgelse for at få klarhed over, om det er iskiasnerven der er årsagen til smerterne, eller om det er en diskusprolaps, der er årsagen til smerterne.


Behandlingen består af ledfrigørende behandling, øvelser samt råd og vejledning.

Behandling af iskiassmerter
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Sdr. Stationsvej spærret
1. dec. 2019 - feb. 2020
BEMÆRK!
Patientkørsel til og fra klinikken skal foregå via Løvegade. Der opretholdes passage for fodgængere og cyklister.