Coronavirus – COVID-19 opdatering Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 31. marts 2020. Fra og med i dag, fredag den 13. marts overgår klinikken til nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer. Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag. Tak for jeres forståelse Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer
Slagelsekiropraktoren følger løbende retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen.

Fra mandag den 20. april 2020, er klinikken begyndt at bevæge sig mod mere normale tilstande.

Man skal dog fortsat være indstillet på at blive visiteret både ved tidsbestilling og når man møder op i klinikken. Hvis man har symptomer på COVID-19 vil man blive afvist. Har man booket online vil man blive kontakte af klinikken for at blive spurgt ind til symptomerne.


Hvis man er ældre eller har et nedsat immunforsvar bør man overveje, om man kan udsætte sin tid hos kiropraktoren.

For at holde smitterisikoen så langt nede som muligt henstiller vi til, at man kommer til den tid der er aftalt, og man i videst mulige omfang kommer uden pårørende. Børn må selvfølgelig godt komme med enten mor eller far, ikke begge forældre samtidigt. Andre pårørende kan blive bedt om at vente udenfor på parkeringspladsen. På den måde kan vi holde antallet af personer i venteværelset nede og derved reducere smittefaren.


Hold dig endelig ikke tilbage med at benytte håndspritten i venteværelset og hos sekretærerne. Det er sat op for din og vores skyld. Når du skal afregne, henstiller vi til at du enten benytter Dankort / betalingskort eller MobilePay og ikke kontanter.


Mulighed for videokonsultation:

Hvis du har COVID-19 eller ikke ønsker at møde op på klinikken af andre årsager men har behov for at komme i kontakt med en kiropraktor så kan vi tilbyde videokonsultationer. Det foregår via Sundhed.dk

Du kan tilgå videokonsultation direkte her

Vær opmærksom på at du skal benytte enten Chrome eller Firefox


Du skal kontakte klinikken på telefon 58535858 og aftale en tid til videokonsultation. På det aftalte tidspunkt går du ind på førnævnte link og anmelder din ankomst i det virtuelle ”venteværelse”.


Tak for jeres forståelse

Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer

Kiropraktorerne Nis Alnor og Randi Andersen

Kiropraktisk klinik blev grundlagt i 1983, og er siden 1989 drevet af kiropraktor Nis Alnor. Siden 2004 har kiropraktor Randi Andersen også været tilknyttet klinikken.


Medarbejdere hos Slagelsekiropraktoren

Læs mere om vores uddannelse, erfaringer og kompetencer her forneden.

130618-NisAlnor-Pers-001-0009 NY 13x13 Tekst

Nis Alnor, Kiropraktor klinikejer siden 1989

Kiropraktor Nis Alnor er uddannet på Palmer College of Chiropractic, USA, 1988, turnus hos kiropraktorerne Klingaa, Køge og siden 1. december 1989 indehaver af klinikken.


Interesseområder:
Diskusprolaps i nakke og lænd, hovedpiner, smerter i brystryg, akutte og kroniske smerter i nakke og i lænd. Smertebehandling med nåle, dry needling. må ikke forvekslesmed akupunktur. Dry needling behandler smerter lokalt uden hensyn til medianbaner. 

Sprog: Dansk, Engelsk og Tysk.

▼ Nis Alnor - CV
130618-NisAlnor-Pers-001-0029 NY 13x13 Tekst

Randi Nemeth Andersen, Kiropraktor siden 2003

Kiropraktor Randi Andersen er uddannet på Syddansk Universitet Odense 2003, arbejdet på klinikken siden 2004, turnus kiropraktor Arne Amtoft, Køge. Underviser kiropraktorstuderende på Syddansk Universitet i Odense.


Interesseområder:
Børn fra 0-16 og unge, Svimmelhed, ultralydsskanning, smerter i brystryg samt nakkeproblemer.
Sprog: Dansk, Engelsk og Ungarsk.

▼ Randi Nemeth Andersen - CV
Kiropraktor Amanda Lücking

Amanda Lücking

Amanda Lücking er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet Odense i januar 2018.  Hun har været tilknyttet Rygcenteret på Middelfart Sygehus det sidste år af uddannelsen.  Her har Amanda set, undersøgt og lagt behandlingplaner for rygpatienter primært med nakke- og lændeproblemer. 


Interesseområder:

I min fritid spiller jeg håndbold og er grundet min uddannelse og viden blevet spurgt til råd i forbindelse med skader og gener fra bevægeapparater.  Det har givet mig mulighed for at undersøge og behandle rygproblematikker, samt problemer i både arme og ben relateret til sport og hverdag, herunder især ankler, knæ og håndled.  Derudover har jeg rådgivet om øvelser og håndteringsstrategier. 

Morten Bo Kristensen Kiropraktor

Morten Bo Kristensen 

Morten Bo Kristensen er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i juni 2019, og har siden 1. juli arbejdet hos Slagelsekiropraktoren. Som en del af sin uddannelse har Morten arbejdet på Rygcentret på Middelfart Sygehus, og har derigennem en forståelse for komplekse ryglidelser. 


I sin fritid dyrker han vægtløftning og gymnastik og har derigennem en stor forståelse, for de fysiske udfordringer, man kan komme ud for ved træning på højt niveau. 


Han har desuden en fortid på DGI’s verdenshold og er medstifter af Motus Teeterboard. 


130618-NisAlnor-Pers-001-0016 NY 13x13 Tekst

Kirsten Sillehoved, Kiropraktor

Kirsten er uddannet på Palmer College of Chiropractic i Davenport USA og har over 40 års erfaring som kiropraktor her i Slagelse.


Interesseområder:
Info på vej

▼ CV 


Kiropraktoren

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Man kan henvende sig direkte til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet – og forpligtet – til selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Såfremt der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der typisk til egen læge.

Læs mere om Dansk Kiropraktor Forening her


Kiropraktoruddannelsen

Uddannelsen til kiropraktor i Danmark foregår ved Syddansk Universitet, Odense. Den består af en 5-årig kandidatuddannelse i klinisk biomekanik, efterfulgt af en 1-årig turnusuddannelse. Den afsluttede kandidatuddannelse kan give autorisation som kiropraktor. Kiropraktorer i Danmark autoriseres af Sundhedsstyrelsen og udgør en integreret del af det danske sundhedsvæsen.

Hovedparten af uddannelsen foregår på Syddansk Universitet i Odense. Senere i udannelsesforløbet inddrages Ringe Rygambulatorium samt turnusophold i praksis. Du kan læse mere om uddannelsen her

Kiropraktisk behandling
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Klik her for at ændre cookie samtykke
Nye parkeringsregler pr. 1. marts
Du behøver ikke at sætte skiven
BEMÆRK!
Ved ankomst i venteværelset skal du taste din nummerplade ind på Q-parkstanden - så får du ikke en parkeringsbøde.