Coronavirus – COVID-19 opdatering Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 31. marts 2020. Fra og med i dag, fredag den 13. marts overgår klinikken til nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer. Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag. Tak for jeres forståelse Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer

Information om Slagelsekiropraktoren

Kiropraktisk klinik med mange års erfaring

Slagelsekiropraktoren er en specialiseret kiropraktorklinik som råder over fem kiropraktorer, Nis Alnor, Randi Andersen, Morten Bo Rasmussen, Amanda Lücking og Kirsten Sillehoved.


Der er vores mål, at du som patient er i centrum og vi gør alt hvad vi kan for at du skal få den bedst mulige kiropraktiske behandling. 

Video præsentation

Du kan desværre ikke se video præsentationen her, da du mangler at angive samtykke til markedsføring
Klik her for at ændre cookie samtykke

Slagelsekiropraktorens medarbejdere

Diagnose

Kiropraktorerne Nis Alnor, Randi Andersen, Morten Bo Rasmussen, Amanda Lücking og Kirsten Sillehoved råder over eget røntgenanlæg og har også en ultralydsskanner til brug for undersøgelse. Endelig har vi mulighed for, at henvise til Region Sjællands Sygehuse for at få foretaget MR eller CT Skanninger, hvis det er indikeret. Vi henviser kun til MR eller CT skanninger, hvis vi er i tvivl om diagnosen eller har en forventning om, at patienten skal henvises til udredning på et af Region Sjællands sygehuses rygafdelinger.

Scanning
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Klik her for at ændre cookie samtykke
Nye parkeringsregler pr. 1. marts
Du behøver ikke at sætte skiven
BEMÆRK!
Ved ankomst i venteværelset skal du taste din nummerplade ind på Q-parkstanden - så får du ikke en parkeringsbøde.