Coronavirus – COVID-19 opdatering Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 31. marts 2020. Fra og med i dag, fredag den 13. marts overgår klinikken til nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer. Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag. Tak for jeres forståelse Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer
Coronavirus – COVID-19 opdatering

Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 30. juni 2020.


Fra og med 13. marts kører klinikken med nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer.


Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag.


Tak for jeres forståelse

Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer

Information om Kiropraktisk Klinik

Slagelsekiropraktoren er en tværfaglig klinik som råder over to kiropraktorer, Nis Alnor og Randi Andersen, en massør, Linda Pedersen og fysioterapeut Michael Rasmussen.Slagelsekiropraktoren er en tværfaglig klinik som råder over to kiropraktorer, Nis Alnor og Randi Andersen, en massør, Linda Pedersen og fysioterapeut Michael Rasmussen. Det, at vi er flere faggrupper gør, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling for dine smerter i bevægeapparatet. Vi søger altid at tage udgangspunkt i den nyeste viden og følger de retningslinjer der til enhver tid er gældende.


Kiropraktisk Klinik er placeret meget centralt i Slagelse i forhold til de offentlige transportmidler, hvor der er ca. 100 meters gang fra stationen. Er man i bil er der gode parkeringsmuligheder lige ude foran klinikken. Husk at sætte parkeringsskiven, vi kan desværre ikke annullere eventuelle parkeringsbøder. Klinikken har som en af de få i området handicapvenlig adgang. Der er således en lift på trappen, så kørestolsbrugere og gangstativsbrugere kan køre op.


130618-NisAlnor-Pers-001-0033 NY 13x18

Diagnose

Kiropraktorerne Nis Alnor og Randi Andersen råder over eget røntgenanlæg og har også en ultralydsskanner til brug for undersøgelse. Endelig har vi mulighed for, at henvise til Region Sjællands Sygehuse for at få foretaget MR eller CT Skanninger, hvis det er indikeret. Vi henviser kun til MR eller CT skanninger, hvis vi er i tvivl om diagnosen eller har en forventning om, at patienten skal henvises til udredning på et af Region Sjællands sygehuses rygafdelinger.


Scanning
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Klik her for at ændre cookie samtykke
Nye parkeringsregler pr. 1. marts
Du behøver ikke at sætte skiven
BEMÆRK!
Ved ankomst i venteværelset skal du taste din nummerplade ind på Q-parkstanden - så får du ikke en parkeringsbøde.