Information om Kiropraktisk Klinik

Slagelsekiropraktoren er en tværfaglig klinik som råder over to kiropraktorer, Nis Alnor og Randi Andersen, en massør, Linda Pedersen og fysioterapeut Michael Rasmussen.Slagelsekiropraktoren er en tværfaglig klinik som råder over to kiropraktorer, Nis Alnor og Randi Andersen, en massør, Linda Pedersen og fysioterapeut Michael Rasmussen. Det, at vi er flere faggrupper gør, at vi kan tilbyde dig den bedste behandling for dine smerter i bevægeapparatet. Vi søger altid at tage udgangspunkt i den nyeste viden og følger de retningslinjer der til enhver tid er gældende.


Kiropraktisk Klinik er placeret meget centralt i Slagelse i forhold til de offentlige transportmidler, hvor der er ca. 100 meters gang fra stationen. Er man i bil er der gode parkeringsmuligheder lige ude foran klinikken. Husk at sætte parkeringsskiven, vi kan desværre ikke annullere eventuelle parkeringsbøder. Klinikken har som en af de få i området handicapvenlig adgang. Der er således en lift på trappen, så kørestolsbrugere og gangstativsbrugere kan køre op.


130618-NisAlnor-Pers-001-0033 NY 13x18

Diagnose

Kiropraktorerne Nis Alnor og Randi Andersen råder over eget røntgenanlæg og har også en ultralydsskanner til brug for undersøgelse. Endelig har vi mulighed for, at henvise til Region Sjællands Sygehuse for at få foretaget MR eller CT Skanninger, hvis det er indikeret. Vi henviser kun til MR eller CT skanninger, hvis vi er i tvivl om diagnosen eller har en forventning om, at patienten skal henvises til udredning på et af Region Sjællands sygehuses rygafdelinger.


Scanning
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Sdr. Stationsvej spærret
1. dec. 2019 - feb. 2020
BEMÆRK!
Patientkørsel til og fra klinikken skal foregå via Løvegade. Der opretholdes passage for fodgængere og cyklister.