BOOK TID

Nakkesmerter

Føler du at nakken gør ondt eller føles den stiv eller spændt? Så kan der være tale om nakkesmerter

Nakkesmerter defineres som smerter eller ubehag lokaliseret i området fra øverste del af skulderpartiet og til undersiden af kraniekanten. Det kan føles som alt fra stivhed i nakken til egentlige smerter i nakken, og somme tider kan de give anledning til hovedpiner.

Behandling af nakkesmerter

Til tider, kan det give smerter ned i skulderåget og videre ned mellem skulderbladene. Hos Slagelsekiropraktoren har vi stor erfaring med behandling af nakkesmerter og gener opstået i forbindelse med nakkesmerterne. Inden en behandling påbegyndes, er det vigtigt, at der bliver foretaget en grundig undersøgelse af nakken, for at finde ud af, hvad det er der er årsagen til nakkesmerterne. Nogle gange kan det være nødvendigt at få foretaget en røntgenundersøgelse af nakken. 


På klinikken råder vi over vores eget røntgenanlæg, og kan derfor foretage røntgenundersøgelsen med det samme, hvis der er et behov for det. Når man har fået foretaget en røntgenundersøgelse, får man altid en gennemgang af røntgenundersøgelsen ligesom ens egen læge bliver orienteret om resultatet af røntgenundersøgelsen.

Behandling af nakkesmerter