Coronavirus – COVID-19 opdatering Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 31. marts 2020. Fra og med i dag, fredag den 13. marts overgår klinikken til nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer. Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag. Tak for jeres forståelse Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer
Coronavirus – COVID-19 opdatering

Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 30. juni 2020.


Fra og med 13. marts kører klinikken med nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer.


Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag.


Tak for jeres forståelse

Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer

Hvad behandler en kiropraktor?

Hos kiropraktorerne Nis Alnor og Randi Andersen i Slagelse, har vi specialiseret os i, at behandle smerter der stammer fra nakke, brystryg, lænd og bækken, samt smerter i skulder, albuer, håndled, hofter knæ og fødder. Det er vores mål, at du skal føle dig velkommen og at du bliver taget seriøs lige fra modtagelsen af en af vores venlige sekretærer og videre gennem behandlingsforløbet frem til afslutning. Det er vigtigt, at du er i centrum når du er til undersøgelse og behandling hos Slagelsekiropraktoren.


Vi har hyggelige, imødekommende og lyse lokaler med let adgang også hvis du er gangbesværet eller kommer i kørestol.

Kiropraktisk behandling
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Klik her for at ændre cookie samtykke
Nye parkeringsregler pr. 1. marts
Du behøver ikke at sætte skiven
BEMÆRK!
Ved ankomst i venteværelset skal du taste din nummerplade ind på Q-parkstanden - så får du ikke en parkeringsbøde.