Coronavirus – COVID-19 opdatering Sundhedsstyrelsen opfordrer til, at alle klinikker i Danmark kun ser akutte og særligt behandlingskrævende patienter frem til 31. marts 2020. Fra og med i dag, fredag den 13. marts overgår klinikken til nødberedskab. Det betyder at klinikken vil være åben dagligt, men der vil kun være en kiropraktor og en kliniksekretær på arbejde ad gangen mod normalt tre kiropraktorer og to sekretærer. Det kan betyde lidt ventetid på telefonen, men vi vil gøre alt for, at akutte patienter kan komme til samme dag. Tak for jeres forståelse Nis Alnor, kiropraktor og klinikejer

Lændesmerter

Lændesmerter kan være både et akut opstået problem og det kan være et kronisk problem

Der findes mange betegnelser for lændesmerter, nogle af de kendte er hekseskud, lændehold, lumbago, låsning i lænden eller hold i ryggen. Mange beskriver at det føles som om noget er gledet ud og trykker på en nerve, eller at en nerve er kommet i klemme.


Ofte er det en kombination af flere ting bestående af leddene i ryggen som er blevet overbelastet og muskulaturen, som er blevet overspændt. Under alle omstændigheder kan det gøre djævelsk ondt.


Ny forskning fra Karolinska Instituttet i Sverige viser, at personer med kroniske lænderygproblemer, har færre dage med smerter i lænden, hvis de bliver tilset af en kiropraktor med jævne mellemrum. Andre studier har vist, at kiropraktik er en effektiv måde at behandle akut opstået lændesmerter.


Behandling af lændesmerter
Kiropraktisk klinik | Sdr. Stationsvej 41 | 4200 Slagelse | Tlf.: 5853 5858 | Fax: 5853 3858 | nis@slagelsekiropraktoren.dk
FB
Klik her for at ændre cookie samtykke
Nye parkeringsregler pr. 1. marts
Du behøver ikke at sætte skiven
BEMÆRK!
Ved ankomst i venteværelset skal du taste din nummerplade ind på Q-parkstanden - så får du ikke en parkeringsbøde.